250 persones continuen la busca de l'home desaparegut des del diumenge en Catí

L'home ha desaparegut este diumenge quan va eixir a caçar
L'home ha desaparegut este diumenge | Bombers de Castelló

Actualització 29/12/2020 a les 12.25 hores. Un dispositiu d'unes 250 persones continua amb la busca del caçador desaparegut des del diumenge en Catí, en l'Alt Maestrat (Castelló), per terra i aire en la zona coneguda com a Masia Safondo, encara sense resultats positius.

Com a novetat, este dimarts s'han ampliat les 12 zones de busca establides i ja s'han pogut incorporar els helicòpters de rescat de la Guàrdia Civil i la Generalitat, després que el fort vent d'este dilluns ho impedira. La busca va arrancar este diumenge després que l'home es perdera mentres caçava en Catí, sense que en la nit del diumenge se sabera el seu parador des d'hores abans, segons el Consorci Provincial de Bombers de Castelló.

L'endemà passat, al costat de la busca terrestre es feien inspeccions aèries, amb coordinació des del lloc de comandament avançat instal·lat en la zona. L'operatiu integra dotacions de bombers del consorci, la seua unitat de rescat de muntanya, bombers forestals de la Generalitat, voluntaris de Protecció Civil de la Diputació de Castelló i la seua unitat canina amb quatre binomis, Guàrdia Civil, Policia Autonòmica, agents mediambientals i una unitat de prevenció d'incendis, i voluntaris de Catí i personal de l'Ajuntament.

Busquen a un home de 63 anys desaparegut en Catí

El Consorci Provincial de Bombers de Castelló (CPBC) i la Guàrdia Civil busquen des de la vesprada d'este diumenge a un home de 63 anys que estava caçant amb altres companys en Catí, en la comarca de l'Alt Maestrat (Castelló), i, a l'hora de recollir, al migdia, se li va perdre la vista i no van conseguir localitzar-lo.

Segons fonts del Consorci Provincial de Bombers, les faenes de busca han començat cap a les 18.30 hores, quan els familiars van avisar al 112 de la desaparició de l'home en la zona de la masia Safondo. Des d'eixe moment, s'han mobilitzat dos dotacions de bombers i una Unitat Canina de protecció civil.

Les faenes de busca han continuat durant la nit i durant el matí d'este dilluns s'han incorporat més mitjans, com la Unitat de Rescat de Muntanya (URC) i bombers forestals. Segons han confirmat les mateixes fonts, ara estan a l'espera de la incorporació d'un helicòpter que no ha pogut eixir de València a causa del fort vent que bufa en la zona.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"3 ferits en un accident en l'estació de tren d'Orihuela" "Greu caiguda d'un senderista en el Cabeçó d'Or d'Alacant"