Troben el cadàver de la xica de 17 anys que caigué al pantà de Contreras en un accident de moto

Un xic ha sigut hospitalitzat mentres que la moto i la xica van caure al pantà
El Geas ha trobat el cos sense vida de la jove | EFE

ACTUALITZAT a les 14.50 hores. El Grup Especial d'Activitats Subaquàtiques de la Guàrdia Civil (Geas) ha trobat el cadàver de la menor de 17 anys, veïna de Camporrobles, en la comarca de la Plana d'Utiel (València), en el pantà de Contreras, en  Minglanilla (Conca). La troballa s'ha produït cap a les 14 hores d'este dijous.

Busquen a una xica en el pantà de Contreras després de patir un accident de moto

El Grup Especial d'Activitats Subaquàtiques de la Guàrdia Civil (Geas) busca a una xica de Camporrobles, en la comarca de la Plana d'Utiel (València), en el pantà de Contreras, en Minglanilla (Conca). La jove ha patit un accident de moto este dimecres, cap a les nou de la nit.

El xic, també de Camporrobles, que viatjava amb ella, ha acabat ferit i tirat en terra, pel que ha sigut traslladat a l'hospital de Requena, mentres que la moto i la xica han caigut al pantà. Per este motiu, esta mateixa nit de dimecres ha començat el dispositiu de busca, però només s'ha localitzat la moto. Este dijous, continua la busca del cos de la xica en la zona.

A demés del Geas, també han participat en el dispositiu de nit una dotació de la Guàrdia Civil, els bombers de Motilla del Palancar, efectius del Consorci Provincial de Bombers de València (CPBV) i una Unitat de Vigilància Intensiva (UVI) mòbil.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"En estat greu després d'ofegar-se en Orpesa" "Localitzen a Gabriel, desaparegut en Sax"