València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Un caçador de 69 anys mor ofegat en intentar salvar els seus gossos que havien caigut a una bassa en la Vall d'Uixò

El Consorci Provincial de Bombers ha rescatat als tres gossos

Un home de 69 anys ha mort ofegat aquest dijous en intentar salvar els seus gossos, que havien caigut a una bassa coneguda com 'La Sequiota' a La Vall d'Uixó (Castelló) mentre practicaven caça en la zona, segons ha informat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU).

Els fets han ocorregut al voltant de les 8.00 hores, quan el CICU ha rebut l'alerta que un home es trobava en l'interior de la bassa de grans dimensions. Pel que sembla, la víctima caçava en la zona quan els seus gossos van caure a la bassa i va intentar rescatar-los.

Una unitat del Servici d'Ajuda Mèdica Urgent (SAMU), una dotació de bombers i efectius de busseig de la Unitat de Rescat Aquàtic (URA) del Consorci Provincial de Bombers de Castelló s'han mobilitzat fins al lloc, segons ha indicat el SIAB a través de Twitter. Els facultatius, a la seua arribada, només han pogut confirmar la defunció de l'home per ofegament.

També s'han mobilitzat dos patrulles de la Policia Local de la Vall d'Uixó i una de la Guàrdia Civil després de la telefonada d'un amic de la víctima que sols no ha pogut fer res per a evitar la seua mort. El cos de la víctima ha sigut traslladat a l'Institut de Medicina Legal de Castelló per a practicar l'autòpsia. El Consorci Provincial de Bombers de Castelló ha rescatat als tres gossos i han evitat així el seu ofegament.