Calcinat un pub en el centre d'Alacant per un incendi

El fum s'ha propagat a tres locals annexos i a les vivendes superiors
El fum s'ha estés als locals annexos i a les vivendes superiors | Ajuntament d'Alacant

 

Efectius de Bombers del Servici de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvament (SEPEIS) de l'Ajuntament d'Alacant i la Policia Local han extingit este dissabte un incendi que ha afectat, sobre les 19.00 hores, a un local d'oci situat en el carrer Mèdic Pascual Pérez, en el centre de la ciutat.

El local ha sigut desallotjat per dos bombers que estaven fora de servici i, pel que pareix, les flames s'han iniciat en l'aire condicionat. Segons ha informat la Regidoria de Seguretat, l'avís alertava d'un incendi en l'interior d'un pub i fins al lloc d'incendi es van desplaçar quatre dotacions completes amb quinze efectius de bombers, a més de tres patrulles de la Policia Local que van fer els talls de trànsit per a tancar tot el perímetre i desallotjar-lo.

Segons el SPEIS, els bombers han intervingut amb diferents equips en l'interior del local per a poder controlar el focus, que s'ha localitzat en l'aire condicionat i que s'estenia ràpidament per tot el local. Mentrestant, un segon equip ha revisat amb el vehicle escala les vivendes superiors per a comprovar que no hi havia persones dins.

El local ha quedat totalment afectat per les flames i el fum s'ha estés pel buit i el fals sostre propagant-se a tres locals annexos i a les cases superiors. Sobre les 20.00 hores s'ha donat per finalitzada la intervenció, tot i que el local ha quedat calcinat i ha sigut clausurat.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Rescatat un home de 80 anys que s'havia ofegat en la platja de la Conxa d'Orpesa" "Obliguen a una menor a prostituir-se i a drogar als clients per a robar-los en Alacant"