Carrers tallats este diumenge per la X Volta a Peu de les Falles en València

Les primeres restriccions al trànsit es produiran a les 6 de la matinada
Plànol dels carrers tallats per la Volta a peu de les Falles | Trànsit València

Este diumenge 3 de novembre se celebra en la ciutat de València la X edició de la Volta a Peu de les Falles, entre les 09.00 hores i les 10.30 hores. Esta serà una de les últimes proves de l'any del XV Circuit Divina Pastora de Carreres Populars de València.

A causa d'este event deportiu, afectarà el trànsit en els principals carrers de la ciutat. Per tant, i per a què estigues informat de per a on podràs circular durant eixe dia, ací tens la informació bàsica de quines vies estaran afectades en la capital del Túria.

Primers carrers tallats a les 6 de la matinada

Es tallarà el trànsit rodat, a partir de les 06.00 hores de la matinada, en el carrer de les Barques i en la plaça de l'Ajuntament, per al muntatge de l'eixida i la meta. En canvi, s'habilitaran trams per al pas de vehicles en els túnels de Petxina i entre els carrers de Russafa-Alacant, Bailén-Convent de Jerusalem i Sant Vicent-Jesús.

També s'ha informat des de l'Ajuntament que es deixaran dos carrils interiors de la rotonda per al pas de veïns residents i d'autobusos. A més, una vegada finalitzada la carrera, es preveu que els treballs de neteja i retirada de material de l'eixida finalitzen al voltant de les 11.30 hores del matí.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Ferit greu en xocar contra el pal d'un senyal de carretera en Castelló" "Apunyalen un xic en una discoteca de València"