Un corredor li obri la cella a un altre en la Mitja Marató de València

La víctima va espentar a l'agressor sense voler en la carrera
Els agents policials van indentificar a l'agressor | Twitter Mitja Marató de València 

Este diumenge de matí es va celebrar en València la Mitja Marató València Trinidad Alfonso EDP. El bon ambient i la sana rivalitat va regnar, una volta més, en un dels events deportius més importants a nivell internacional. Tot i això, segons informacions de 'Las Provincias', es va produir un incident entre dos corredors que participaven, concretament en el quilòmetre 7.

Dos hòmens es van barallar i un d'ells va acabar traslladat a un centre hospitalari, ja que li va obrir la cella. Segons alguns testimonis, un dels dos corredors va espentar a l'altre de forma involuntària, un fet que és habitual en competicions a on participa molta gent. L'altre corredor, com a resposta, li va pegar una bofetada.

La víctima no ha denunciat, per ara, a l'agressor. La Policia Nacional ha facilitat el dorsal de l'agressor a l'organització de la Mitja Marató València Trinidad Alfonso EDP per a identificar-lo i, d'esta forma, prendrà mesures una volta s'aclarisquen els fets. 

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Dos excursionistes perduts esta matinada en Chulilla" "Excursionista patix un atac de cor en el cim del Tossal del Moro en Gata"