Intercepten una carta dirigida al papa Francesc amb tres bales

La carta contenia a més un missatge relatiu a l'últim cas de les operacions financeres al Vaticà
El papa Francesc | Twitter

Aquest dilluns, els Carabiners de Milà (Itàlia), han interceptat una carta dirigida al papa Francesc amb tres bales en el seu interior, segons han confirmat fonts del cos militar a EFE.

La carta ha sigut interceptada en el centre de classificació postal de Peschiera Borromeo, a la província de Milà, i immediatament ha sigut intervinguda pels Carabiners. Les autoritats italianes han obert una investigació per a esclarir el succés.

Segons el diari "Corriere della Sera" la carta contenia tres bales de calibre de 9 mil·límetres i un missatge relatiu a l'últim cas de les operacions financeres al Vaticà, sobre el qual fa alguns dies es va obrir un judici contra diverses persones i el cardenal apartat del seu càrrec per Francisco, Angelo Becciu.

Pel que sembla, segons ha manifestat l'agència Adnkronos la carta ha sigut enviada des de França i el destinatari estava escrit amb bolígraf, però a penes llegible encara que es podia identificar.  "Papa - Ciutat del Vaticà, Piazza S. Pietro a Roma".

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Un malalt mental intenta atropellar a dos guàrdies civils" "Detingut a Elx per circular sense carnet i amb 9,5 grams de cocaïna"