Impedeixen des de Castelló la fugida a França d'un atracador de gasolineres

Va ser detingut amb la col·laboració de la Guàrdia Civil de la Jonquera (Girona) en el pas fronterer de mentre viatjava amb autobús amb destinació a Perpinyà (França)
L'Equip de Policia Judicial d'Orpesa en col·laboració amb la Guàrdia Civil a la Jonquera (G) ha detingut a una persona que presumptament havia comés el robatori d'un vehicle per a perpetrar dos atracaments en gasolineres mentre fugia a França.


El passat 30 d'agost un home va intimidar treballador d'un viver en el polígon d'Almussafes (V) mentre tancava el comerç, per a sostraure-li el seu vehicle amb el qual posteriorment cometria dos atracaments.


L'endemà esta persona va assaltar a una gasolinera a Quart de Poblet (V) on va amenaçar violentament a la dependenta, forcejant fins a causar-li un tall a la seua mà dreta pel qual va haver de ser hospitalitzada i afortunadament, donada d'alta al cap de pocs dies, fent-se amb els diners de la caixa registradora.


Posteriorment esta persona va consumar un altre atracament en una gasolinera a la Ribera de Cabanes, esgrimint un ganivet de grans dimensions alhora que acoquinava a la dependenta i agafava la recaptació de la caixa.


En la fugida va ser localitzat per diverses patrulles de la Guàrdia Civil de Castelló durant la realització d'un control, conduint de manera temerària arribant a col·lidir amb un altre vehicle i continuant l'escapada a peu a través del camp a l'altura de la Vilavella.


L'Equip de Policia Judicial d'Orpesa va iniciar una àrdua investigació on van realitzar una inspecció tècnica ocular al vehicle abandonat, i van recaptar diverses proves i vestigis amb els quals van poder esbrinar la identitat del presumpte autor dels fets.


Finalment, amb l'anàlisi de les dades recaptades i les proves obtingudes en el marc de l'operació, els guàrdies civils investigadors van detectar que l'atracador viatjava amb autobús des de Barcelona a Perpinyà (França) la matinada de l'11 de setembre; pel que amb la col·laboració de la Secció Fiscal de la Guàrdia Civil a la Jonquera va ser interceptat, detingut i lloc a disposició judicial del Jutjat de Guàrdia de Figueres (Girona), qui va decretar el seu ingrés a la presó preventiva.


La investigació s'ha desenvolupat per l'Equip de Policia Judicial d'Orpesa, treballant conjuntament amb la Guàrdia Civil d'Almussafes, Aldaia i amb la col·laboració de la Secció Fiscal de la Guàrdia Civil a la Jonquera.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Més de 300 morts en 2020 per distraccions al volant" "Més de 2500 plantes de marihuana confiscades en una plantació a Calles"