Cau a Elx una banda especialitzada a robar joies i electrònica en vivendes

L'organització se centrava principalment a robar material electrònic i joies, per a posteriorment vendre els efectes sostrets en el mercat negre

Agents de la Policia Nacional han desarticulat a Elx una banda presumptament especialitzada a robar joies i material electrònic de l'interior d'habitatges. L'operació s'ha saldat amb la detenció de quatre persones i l'esclariment de tres sostracions en domicilis. 

  

aprofitaven l'absència dels propietaris

Dos mesos d'investigacions

La investigació ha sigut encarregada a la Brigada Provincial de la Policia Judicial, que durant prop de dos mesos ha treballat en la identificació dels membres de la banda. Finalment, ha localitzat i detingut a quatre persones d'entre 28 i 49 anys, que han quedat a disposició judicial per la seua presumpta participació en tres delictes de robatori amb força en les coses. 

Els agents atribueixen a esta organització un total de tres robatoris en domicilis, però no descarten relacionar amb el cas, altres fets delictius de similars característiques.

Consells per evitar robatoris

La Policia Nacional recorda que el servei d'emergències 091 atén cridades dels ciutadans les 24 hores del dia i que la immediatesa en la comunicació dels fets, quan es detecten persones alienes a la finca que resulten sospitoses, així com una informació el més àmplia possible dels autors, és vital per a evitar este tipus de delictes.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Ix a la llum el plan de l'assassí de Vinaròs" "Detingut un home per assetjar a una companya de treball a València"