Cepeda, indignat pels rumors de ruptura amb Aitana: «Hi ha un velociraptor...»

Un mitjà de comunicació assegurava el final de la relació, però la parella no ha confirmat la informació
Aitana i Cepeda a 'Operación Triunfo 2017' | Cedida

La difusió d'una informació oferta per 'Look' on s'afirmava la ruptura entre Luis Cepeda i Aitana ha estat contestada pel cantant. Tot i que la resposta no és directament pel mitjà de comunicació, l'artista fa evident el seu destinatari, tirant de sarcasme i ironia.

A l'escrit, publicat al seu compte personal de Twitter, Cepeda s'ha mostrat indignat per la llibertat amb la qual es fa aquest tipus de difamacions. Al músic no li ha agradat gens que s'utilitzés el seu nom sense una font contrastada, per això que no ha dubtat en fer evident per les xarxes socials.

Aitana i Cepeda | Instagram

Ruptura entre Cepeda i Aitana

El missatge de Luis Cepeda ha aconseguit obtindre la ràpida reacció que l'artista devia esperar. En menys de 24 hores, la publicació comptava amb més de 9.000 'M'agrada', fent evident que el malestar per aquest tipus de notícies és de caràcter general.

«Exclusiva! Hi ha un velociraptor sol per Madrid, que encara no s'ha vist. Ens ho ha dit una creïlla», escrivia el cantant a la mencionada xarxa social. Amb aquesta barreja d'humor i cabreig, Cepeda contestava els rumors apareguts, encara que tampoc els confirmava ni desmentia.

Aitana, en silenci

Vista la reacció de Luis Cepeda, era d'esperar que els ulls dels usuaris s'enfocaren en l'altra meitat de la relació, Aitana. Molts seguidors de la parella seguixen pendents de vore si l'artista dona algun detall o pista que servisca per esbrinar l'esdevenir dels dos.

No obstant això, l'artista està totalment desapareguda. Fins al moment, l'artífex de 'Lo malo', encara no s'ha pronunciat sobre la informació apareguda a 'Look', el que fa impossible saber si els rumors sobre el final de la història de dos de les estrelles de l'última edició d''Operación Triunfo' és cert o no.

Els motius de la ruptura

Sembla sorprenent que un mitjà de comunicació s'atrevix a parlar lliurement de la relació d'una parella sense tindre la informació contrastada. De fet, tot apuntava que les dades del mencionat diari eren veraces, ja que fins i tot donaven els motius pels quals havien trencat.

Parlen que Aitana ha decidit enfocar-se en la seua carrera en solitari, motiu pel qual havia d'aparcar la seua relació amorosa. La decisió hauria arribat després de l'èxit obtingut després del seu primer senzill, que va convertir-se en el més vist d'Espanya durant les primeres 24 hores.

No obstant això, el missatge de Luis Cepeda fa tremolar els fonaments de la publicació. Haurem d'esperar que siga la mateixa parella qui acabe confirmant els rumors, siga per a bé o per a mal.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ÚLTIMA HORA: La Guàrdia Civil busca a la parella d'una dona trobada morta a Castelló" "Un pederasta reincident per abusar de 2 menors després d'eixir de presó a Alacant"