Els cinc productes de menys de 4 euros de Primark que triomfen a les xarxes

Les 'blogueres' de bellesa feliciten la marca i els productes per tenir unes propietats molt similars als cosmètics més cars
Imatge d'arxiu d'un establiment de Primark | Cedida.

 

Primark ha tornat a convertir-se en el centre de totes les converses en les esferes de la moda gràcies als seus nous productes de cosmètica, entre els quals trobem ombres d'ulls, labials líquids i fins i tot un 'kit' de maquillatge 'contouring' molt similar al de KKW Beauty, la famosa marca de Kim Kardashian. 

Els productes, que no superen els 4 euros, sorprenen perquè mantenen una alta qualitat tot i el seu preu baix. A més, a les xarxes destaquen també altres productes amb preus molt similars i que no tenen res a envejar als productes més venuts de les marques de cosmètica més importants del món.

Alguns models de pinzells es poden comprar a Primark per 2 euros | Primark

 

Pinzells de maquillatge

Les expertes en el món de la cosmètica saben que és recomanable utilitzar un tipus diferent de pinzell per a cada part que vulguem maquillar: la cara, els llavis, les celles o fins i tot per a la tècnica del 'contouring'. Els pinzells de Primark no superen els 2 euros en la majoria dels casos i fins i tot podem trobar packs amb diferents models.

Primark ven algunes mascaretes facials a partir de només 1 euro | Primark.

 

Mascaretes facials

En el mercat de la cosmètica hi podem trobar una infinitat de mascaretes facials a preus molt assequibles. Però les xarxes han valorat especialment bé les de Primark, que estan pensades específicament per aconseguir una pell perfecta mentre netegem el nostre rostre. 

Primark té de diferents colors, aromes i ingredients, pensades per a cada necessitat i en funció de diverses situacions. En la majoria dels casos, el seu preu no supera els 2 euros.

Dos dels models d'esponges Konjac que hi ha a Primark | La Guía Femenina.
 

 

Esponja Konjac

El seu poder netejador ha convertit les esponges Konjac en un producte molt popular. Estan fabricades amb fibres 100% naturals per netejar la pell de la cara en profunditat mentre exfolia per eliminar cèl·lules mortes. A Primark hi ha diferents models per 1,50 i 2 euros.

Una paleta d'il·luminadors de Primark, per 6 euros | Primark.

 

Maquillatge il·luminador

Un altre dels productes més sol·licitats a Primark és el maquillatge il·luminador per proporcionar al nostre rostre una imatge més estilitzada, jugant amb les ombres clares i fosques. A Primark podem trobar il·luminadors en crema o en pols de diferents tonalitats, que en la majoria de casos costa uns 6 euros per cada pack i un poc menys si estan disponibles individualment.

Gelatines de dutxa de Primark per 1,50 i 3 euros | Xarxes socials

 

Gelatines per a la dutxa

Uns dels productes que s'estan fent més populars pel que fa a la cosmètica i a la higiene personal són les gelatines per a la dutxa. Marques com Lush o Rituals han enamorat molts dels seus clients amb aquest tipus de producte, però Primark no s'ha quedat enrere i ja ofereix la seva versió pròpia. 

Es tracta d'un sabó de textura gelatinosa que s'utilitza fregant directament contra la pell. Els pots es poden trobar a Primark per 1,50 euros o 3 euros.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"LA COMUNITAT DE DOL: Mor massa jove un motorista" "Última Hora: Tràgic accident mortal a la CV-35"