Condemnat a 9 anys de presó per violar la seua exparella a Ontinyent

La condemna es ferma en haver-se desestimat el recurs presentat per l'acusat davant el Tribunal Suprem.
Imatge d'arxiu | E.P.

 

Un jove ha sigut condemnat definitivament a 9 anys de presó per violar a la seua exparella a Ontinyent, a la comarca de la Vall d'Albaida. La condemna es ferma en haver-se desestimat el recurs presentat per l'acusat davant el Tribunal Suprem per la sentència dictada l'any 2018.

Els fets van ocórrer en juliol de 2015, quan agressor i víctima, que havien sigut parella durant uns mesos, van passar la nit junts a un local d'Ontinyent. La xica, que estava baix els efectes de l'alcohol, no es trobava bé, motiu pel qual ell va proposar dur-la a una ermita del municipi, allunyada del casc urbà, perquè se li passara el mareig. La xica també tenia un esquinç al peu.

Una vegada van arribar allí amb el vehicle de la xica, que va ser conduït pel jove, ell es va llançar damunt d'ella. Tal com relata la sentència del cas, l'agressor, tot i les negatives de la xica, li va alçar la falda i la va penetrar fins a ejacular. Posteriorment, la va dur a casa.

La xica es va dirigir al centre hospitalari, on l'exploració va trobar lesions i restes de semen. D'allí es va dirigir a denunciar els fets davant les forces de seguretat.

El condemnat va reconéixer la relació sexual, però va assegurar que va ser consentida. Així mateix, va encaminar el seu recurs davant el Suprem en el fet que el seeu advocat durant el cas, d'ofici, no havia realitzat bé les seues competències.

Condemna ferma

La condemna confirmada per a l'agressor sexual és de 9 anys de presó, 12 anys sense entrar ni residir a Ontinyent, així com una indemnització de 15.000 euros a la xica per danys morals.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"MOLT INJUST: Viola a una menor i li rebaixen la pena de presó d'onze anys a dos per no tindre antecedents" "ATENCIÓ: Detinguda per simular una agressió sexual a València"