INVITACIÓ:

Unix-te al nou grup oficial de Facebook de ValenciaDiari, info al minut del Coronavirus. Clica ací, T'ESPEREM!

Condemnat per agredir amb un pal a son pare per a que l'avalara en un préstec en València

L'home, de 88 anys, ha estat patint maltractes per part del seu fill
Foto d'arxiu | Cedida

 

El passat 29 de setembre d'enguany, un home de 58 anys, amb les inicials J.V.Z.I., ha sigut condemnat per pegar-li a son pare amb un pal per a que l'avara en un préstec de 150.000 euros. Els fets es van produir en una sucursal bancària del carrer de Na Rovella, en la ciutat de València.

 

Segons informa 'Las Provincias', el pare, Francisco Z. de 88 anys, va acompanyar al seu fill al banc per a formalitzar el préstec, ja que tenia un pis en propietat. Francisco, que va firmar la documentació necessària, es va quedar en l'establiment bancari després de què el seu fill li comunicara a ell i als treballadors que tornaria després d'esmorzar, ja que el director de l'oficina els havia avisat que no podia atendre'ls en eixe moment.

 

El pare tenia diferents ferides en les mans i en el cap quan va acudir al banc, fet que no va passar per alt quan el director el va vore en aparéixer més tard. De fet, li va preguntar a Francisco què li havia passat i li va contestar que el seu fill, normalment, l'agredia i havia vingut obligat a l'oficina bancària per a fer els tràmits. Tot això ho relatava molt afectat i és que moments abans el seu fill ja l'havia insultat davant de tots els treballadors.

 

El director, que no es va quedar de braços creuats, va cridar de forma immediata a la Policia per a denunciar estos fets. El treballador, mentres arribaven els agents, va entretindre a J.V.Z.I per a que no escapara, tot just després de què tornara d'esmorzar. Només arribaren, el pare, de nou molt afectat, va explicar a la Policia Nacional que patia maltractes de forma continuada i que poc de temps abans li havia pegat amb un pal al cap. Immediatament, el fill va ser detingut.

 

Fins al lloc es van desplaçar els servicis mèdics per a atendre a Francisco, que va rebre l'alta mèdica hores després. Després d'estos fets, se'n va anar a viure a casa d'una altra filla, però l'home va morir dies després, concretament el 7 d'octubre de 2019, en empitjorar el seu estat de salut. Per tot açò, el Jutjat Penal número 10 de València ha condemnat al fill de la víctima a nou mesos de presó per un delicte de maltracte en l'àmbit familiar. 

 

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!