150 dies de treball en benefici de la comunitat per maltractar a la seua dona en València

El Suprem ha substituït la pena de presó
Foto d'arxiu d'una xica | Cedida

Un home de 48 anys de Castelló ha sigut condemnat per tres delictes de mals tractes en l'àmbit domèstic. El processat ha sigut sentenciat amb una pena d'un any i mig de presó pel Jutjat Penal número 8 de la ciutat de València, província a on la víctima i l'agressor tenen la vivenda.

Segons informacions de 'Mediterráneo', tots els tribunals que han intervingut en este procés han declarat provat que, entre els anys 2015 i 2016, l'home va agredir a la dona amb «manotades», «bofetades» i «espentes». La víctima va denunciar estos fets i, a més, va demanar que l'agressor no poguera tornar a aproximar-se a la filla que tenen en comú.

La defensa havia recurrit la sentència, però l'Audiència Provincial ha avalat la decisió de primera instància. Tot i això, el lletrat defensor va presentar un recurs davant el Suprem, que ha substituït la pena de presó per la de treballs en benefici de la comunitat. Això sí, l'agressor tindrà prohibida la tinença d'armes durant dos anys, no podrà comunicar-se amb la víctima ni podrà aproximar-se a ella a menys de 300 metres.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Ferit un bomber en l'incendi d'una casa en Borriana" "Furta bolsos, colònies i altres complements en ple centre de València"