Demanen 5 anys i mig de presó per utilitzar a una menor per a cometre un xantatge sexual en Gandia

La menor s'anuncià en una web oferint serivicis sexuals
El juí se celebrarà este pròxim dimarts en l'Audiència Provincial de València   | Wikipedia

El fiscal demana cinc anys i mig de presó per a Juan José M.C., a qui acusa d'haver maquinat, al costat d'una menor de 17 anys, un pla per a sotmetre a xantatge sexual a un home que va caure en la trampa d'una oferta de sexe publicada en internet amb una foto de la xica i a qui va intimidar i li va demanar diners perquè havia «violat a una menor».

El fiscal, en el seu escrit d'acusació per al juí, que se celebrarà dimarts que ve en l'Audiència Provincial de València, relata com l'acusat, que compta amb altres antecedents penals, «amb ànim de lucrar-se» i «d'acord amb la menor Nerea», va cometre un delicte de robatori amb violència i intimidació i un delicte lleu de maltractament.

«Sobre les 14.00 hores del dia 12 d'abril de 2019, la víctima va contactar a través de WhatsApp amb la menor, qui s'anunciava oferint servicis sexuals en la pàgina web 'pasioncontactos.com' amb el nom de Nerea, de 18 anys d'edat, per a mantindre una trobada sexual, acordant que es produïra en casa d'ella», en Gandia, en la comarca de la Safor (València),  relata el fiscal.

Una trampa planejada

La víctima, en entrar a la casa, «va observar que en la cuina estava l'acusat, a qui li va entregar 50 euros, en concepte d'avançament del servici, i les seues pertinences, entre elles la seua cartera i el seu telèfon mòbil».

«A continuació, la víctima del robatori es va dirigir en companyia de la menor al dormitori, a on els dos es van despullar, quedant-se en roba interior, moment en què, de repent, va irrompre en l'habitació l'acusat dient: has violat a una menor d'edat, si no vols que et denuncie m'hauràs de donar diners, a vore com arreglem això. L'acusat va convidar a la víctima a anar cap al saló al mateix temps que li pegava una galtada en el cara, sense que conste que li causara cap lesió», continua el fiscal.

Al mateix temps que passava això, l'acusat feia fotos de la seua víctima en roba interior i del seu DNI, mentres continuava dient «a vore com arreglem això perquè has violat a una menor i et denunciaré», relata també l'escrit del fiscal.

La situació d'intimidació es va estendre encara durant dos hores, durant les que la víctima va estar retinguda en una habitació vigilada per un gos de raça perillosa. Després, va ser obligada a traure 110 euros d'un caixer i entregar-li'ls a l'acusat.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Roben en diferents comerços i cotxes en Silla" "Condemnat per arrancar el dit a un company en una presó de Castelló"