NOVETATS CORONAVIRUS

😷 15 brots nous + 600 infectats este dissabte

Conductor borratxo xoca contra un altre vehicle i fuig en Onda

L'incident va tindre lloc en un carrer de la localitat a altes hores de la matinada
Un instant de l'accident en Onda | Policia d'Onda

La Policia Local d'Onda ha informat d'un accident de trànsit que ocorregut en este municipi, dins de la comarca de la Plana Baixa (Castelló), i en el que el conductor va fugir.

L'incident va tindre lloc en un carrer de la localitat a altes hores de la matinada, quan el conductor del vehicle que conduïa de manera temerària per l'efecte de l'alcohol, xocava el seu cotxe contra un altre vehicle estacionat en la via pública. 

A pesar dels intents del conductor per fugir, els agents van poder localitzar el vehicle gràcies a una càmera de seguretat que hi havia en la zona. Per això, a través de les xarxes socials, el cos de policia ha recordat que «ja hem avisat més d'una volta. Si tens un accident, no fuges del lloc, et trobarem encara que vulgues ocultar les proves del teu il·lícit. Afegim això de sempre, tot es podria haver evitat si no es mescla l'alcohol amb el volant». 

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Ferit en ser atropellat en l'avinguda del Cid de València" "Intenta asfixiar amb un coixí a la seua dona en un hotel de València"