Troben en bon estat a Ilu, desapareguda en Vila-real

Una veïna de la localitat ha sigut qui l'ha localitzat
Busquen a Ilu, desapareguda en Vila-real | València Diari

ACTUALITZAT 14.15 HORES. Ilu, la dona desapareguda des d'ahir en Vila-real, en la Plana Baixa (Castelló), ha sigut localitzada en bon estat, segons ha informat el Consorci Provinal de Bombers de Castelló (CPBC). Ha sigut una veïna de la localitat qui la localitzat.

Busquen a Ilu, desapareguda en Vila-real

Efectius del Consorci Provincial de Bombers de Castelló (CPBC) busquen a Ilu, desapareguda en Vila-real, en la comarca de la Plana Baixa (Castelló) des d'este dimecres. Segons informa Emergències, la dona, de 70 anys, va ser vista per última volta per la zona del cementeri de la localitat.

S'ha establert un dispositiu de busca amb rescatadors de muntanya del CPBC, un helicòpter de la Generalitat i una unitat canina de Protecció Civil.

Ilu, de nom complet Iluminada Colomer Rico, porta desapareguda des d'este dimecres a les 14 hores, quan va eixir de sa casa, en el carrer de Manuel Sanchis Guarner, segons informa 'Mediterráneo'. Les alarmes van saltar en el moment en què se li va perdre la pista, ja que patix alzheimer.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Troben ferida a la dona de Gata de Gorgos desapareguda ahir" "Una xiqueta, de 2 anys, i una xica, de 24, ferides en ser atropellades en Castelló"