Conductor ferit, de 41 anys, en xocar contra un camió en l'A-7 en Nules

L'home ha quedat atrapat dins del cotxe
Estat en què ha quedat el cotxe després de xocar contra el camió en l'A-7 | Bombers de Castelló

 

Este divendres de matí, cap a les 07.00 hores, s'ha produït un accident entre un camió i un cotxe en l'autovia A-7, en el km. 279, en terme municipal de Nules, en la comarca de la Plana Baixa (Castelló). Segons ha informat el Centre d'Informació i de Coordinació d'Urgències de la Generalitat Valenciana (CICU), s'han desplaçat fins al lloc del succés una ambulància de Suport Vital Bàsic i una altra del Servici d'Ajuda Mèdica Urgent (SAMU).

 

També ha calgua la intervenció dels Bombers del Consorci Provincial de Castelló, del Parc de la Plana Baixa, que han hagut d'alliberar a l'home, ja que havia quedat atrapat dins del cotxe. 

 

 

Els efectius mèdics, una volta allí, han atés a un home de 41 anys per diferents lesions i ferides i, una volta estabilitzat, se l'ha traslladat en una ambulància de Suport Vital Avançat –tenint en compte la gravetat de les ferides– a l'Hospital de la Plana, en Vila-real; tot i que, en un primer moment, s'havia informat que se l'havia portat a Castelló. De moment, no es coneixen les causes de l'accident.

 

 

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!