Quatre contagiats de Covid-19 i dos intents de fugida entre els immigrants confinats en Alacant

Els migrants es troben en l'hospital de campanya, destinat a acollir a les persones arribades en pastera al territori valencià
L'hospital de campanya d'Alacant s'ha destinat a acollir a tots els immigrants que arriben al territori valencià | EFE

Ara com ara, quatre dels 79 migrants arribats en sis pasteres a la costa alacantina este dissabte han donat positiu en coronavirus en la prova PCR a la que han sigut sotmesos. A pesar d'això, tots ells es troben en bon estat i són asimptomàtics.

Segons informa 'Levante-EMV', tots els immigrants es troben ingressats en l'hospital de campanya de l'hospital General d'Alacant, a on es troben fent la quarantena que marca el protocol. Ha sigut en este lloc a on s'han viscut moments de tensió este dilluns, quan dos dels migrants han intentat escapar del centre.

Estos dos migrants han deslligat les cordes que unixen les lones de l'hospital de campanya i han botat una tanca. Però finalment han sigut localitzats, un d'ells en la Gran Via. Per a evitar situacions com esta, el centre està sent custodiat per diversos agents de la Policia Nacional.

Estes 79 persones estan a càrrec del personal de Creu Roja en este hospital de campanya, que s'ha destinat expressament per a acollir a tots els migrants que arriben al territori valencià en pastera, per a sotmetre'ls a les proves del Covid-19 i evitar una major propagació del virus.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"4 policies de Teulada aïllats en estar en contacte amb un migrant contagiat de Covid-19" "Disfressats amb caretes i perruques per a furtar en una gasolinera de Benifaió"