Controlat l'incendi d'una nau abandonada de residus a Sollana que cremava des de dissabte

Segons han indicat fonts del consorci, encara queda una dotació de bombers en la zona
Controlat l'incendi d'una nau abandonada de residus a Sollana que cremava des de dissabte | Consorci Provincial de Bombers de València

 

Efectius del Consorci Provincial de Bombers de València han donat per controlat aquest dissabte l'incendi que des de dissabte passat dia 22 cremava una fàbrica abandonada en el terme municipal de Sollana.

    

Segons han indicat fonts del consorci, encara queda una dotació de bombers en la zona. El foc es va iniciar dissabte passat en aquesta fàbrica que l'Ajuntament va tancar fa tres anys i va calcular aleshores que la quantitat de residus en els terrenys arribaven a les 19.000 tones. Els treballs d'extinció s'han hagut de realitzar cautelosament tenint en compte la proximitat del Parc Natural de l'Albufera.

Treballs per a separar la part afectada de la què no

  

Efectius de bombers van començar el dijous els treballs de sectorització en l'incendi amb una pala retro excavadora per a separar la part afectada de la què no i reduir així el combustible, segons ha informat el Consorci Provincial de Bombers.

Queixa del síndic de Greuges per conéixer l'abocador il·legal

  

Així mateix, el síndic de Greuges de la Comunitat Valenciana, José Cholbi, ha obert una queixa d'ofici amb la finalitat de conéixer quines són les mesures que, des de les administracions implicades, s'adoptaran per a fer front a l'abocador il·legal instal·lat en la planta de reciclatge.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Furta milers d'euros de la recapatació d'un saló de jocs a València" "Dur colp antidroga a València"