Un cotxe policial s'encasta a casa dels pares de Salvador Illa en una persecució

L'incident no s'ha saldat cap ferit

Un cotxe patrulla de la Policia Local de La Roca del Vallès (Barcelona) es va encastar en un mur exterior de la casa dels pares del líder del PSC en el Parlament, Salvador Illa, quan perseguia el vehicle d'un sospitós que fugia a gran velocitat.

Segons fonts policials, l'incident, que va ocórrer ahir divendres, es va saldar sense cap ferit, encara que a conseqüència de la col·lisió es va desplomar part del mur que envolta un terreny amb horts que els pares d'Illa tenen al costat de la seua casa en el nucli urbà de La Roca del Vallès.

La Policia Local participava en la persecució del sospitós, que va acabar sent detingut, en el marc d'un servei de suport a la Policia Local de Vilanova del Vallès (Barcelona) i els Mossos d'Esquadra.

Segons ha informat l'Ajuntament de La Roca del Vallès, els serveis municipals han estat treballant este matí per a arreglar els desperfectes causats per l'accident, amb el que la zona ha quedat lliure d'enderrocs, si bé encara no ha estat reconstruït el mur afectat.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"La Comunitat Valenciana suma 216 nous contagis per Covid" "Mor Benamer Camacho i deixa desolat a Lanzarote"