Cremen una moto al costat de dos gasolineres en Calp: «Va poder passar una tragèdia»

La Policia ha afirmat que hi ha «indicis clars» de què l'incendi haja sigut provocat
Cremen una moto al costat de dos gasolineres amb 400.000 litres de combustible | Freepik

Preocupació és el que va haver la matinada de dilluns a dimarts en Calp, en la comarca de la Marina Alta (Alacant). I és que algú, tal com afirma la Policia, va prendre foc a una moto que es trobava aparcada entre dos gasolineres amb uns dipòsits de 400.000 litres de combustible, en l'avinguda de la Diputació.

La Policia Local de Calp, una volta els bombers havien apagat el foc, va anar a casa de Juan Riaño, veí de la localitat i amo de la moto, per a contar-li el que havia passat. Juan no donava crèdit al que estava veent, la seua moto totalment calcinada, tal com ha avançat 'Levante-EMV'.

«La policia em va comentar que es podria haver produït una explosió en cadena», afirma l'afectat, ja que la moto estava al costat d'una gasolinera i a pocs metres d'una altra estació, que sumen uns 400.000 litres de combustible en els seus dipòsits.

Hi ha «indicis clars» de què va ser provocat

Juan ha presentat una denúncia davant la Guàrdia Civil, ja que els mateixos agents li van dir que hi havia «indicis clars» de què l'incendi haguera sigut provocat: «Em van dir que li havien posat papers i combustible per a cremar-la». En este sentit, la víctima apunta a una venjança.

«Sent impotència i ràbia. Conec als guàrdies civils i m'han dit que investigaran a fons. Espere que troben prompte als culpables», ha afegit Juan Ariño.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Ara mateixa: 2 accidents compliquen la circulació en les carreteres valencianes" "Agredix a la seua filla, amb qui té un bebé, en Elx"