Declarat un incendi forestal en Xàbia

Han hagut d'intervindre mitjans terrestres i aeris
S'ha activat un despatx automàtic | Pixabay

Efectius de bombers terrestres i aeris treballen durant este divendres en l'extinci√≥ d'un incendi en X√†bia, en la comarca de la Marina Alta (Alacant), que ha obligat a activar la situaci√≥ 1 del Pla Especial enfront del risc d'Incendis Forestals (PEIF), segons ha informat el Centre de Coordinaci√≥ d'Emerg√®ncies 112 en les seues xarxes socials.

Esta situació 1 fa referència a l'emergència provocada per un o diferents incendis forestals que, en la seua evolució previsible, poden afectar greument béns forestals i, en el seu cas, afectar lleument la població o béns de naturalesa no forestal.

D'esta forma, s'ha activat un despatx autom√†tic i s'han mobilitzat cinc helic√≤pters, tres d'ells amb brigades helitransportades de la Generalitat; quatre mitjans aeris; un capat√†s coordinador; quatre vehicles del Consorci Provincial de Bombers d'Alacant; dos unitats de bombers forestals auton√≤mics; dos autobombes i una unitat de prevenci√≥ d'incendis.

📸 L'actualitat valenciana en im√†tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far√†? Seguix-nos en Instagram!

"Rescaten a un gos que havia caigut en un barranc en Eslida" "Mare amenaça de mort i tira de casa a les filles en Gandia"