Declaren culpables a la parella i a la mare del xiquet de 2 anys assassinat en Elx

Les acusacions han demanat la presó permanent revisable per als dos acusats
Culpables d'assassinat per la mort del xiquet de 2 anys d'Elx | Pixabay

Un jurat popular ha declarat culpables dels delictes d'assassinat i maltractament habitual a la mare del xiquet de 2 anys que va morir en setembre de 2018 després de ser colpejat en Elx, el Baix Vinalopó (Alacant), i a la parella d'esta, segons han informat a Europa Press fonts del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV).

Els fets es remunten al 13 de setembre de 2018, quan la parella va portar al xiquet a l'Hospital General Universitari d'Elx. En eixe moment el centre va comunicar que el menor havia ingressat amb diferents traumatismes i signes d'haver patit una pallissa. Els dos van ser detinguts i el xiquet va ser traslladat a l'UCI de l'Hospital General d'Alacant, a on va morir dies després.

El juí va començar el passat 31 d'agost en la secció 7 de l'Audiència Provincial d'Alacant, en la Ciutat de la Justícia d'Elx, i les acusacions han sol·licitat la presó permanent revisable per als dos acusats.

Després de les deliberacions pertinents, el jurat ha emés el seu veredicte a les 01.00 hores de la matinada d'este diumenge assenyalant als dos processaments com a responsables d'assassinat i maltractament habitual al menor. L'assumpte queda vist per a sentència, que ha de dictar la magistrada que ha presidit el juí.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Rescaten a un menor i un home en Calp i Benidoleig" "Cinc hòmens ferits en un accident de trànsit en Elda"