Presó permanent revisable per a la parella que va assassinar al xiquet de 2 anys en Elx

Els fets van tindre lloc en 2018
Culpables d'assassinat per la mort del xiquet de 2 anys d'Elx | Pixabay

Actualització 01/10/2020 a les 11.00 hores. La Secció Setena de l'Audiència d'Alacant, amb seu desplaçada en Elx, el Baix Vinalopó (Alacant), ha condemnat a presó permanent revisable a la parella acusada d'assassinar en 2018 a un xiquet de dos anys, fill de la condemnada, segons ha informat aquest dijous el Tribunal Superior de Justícia Valencià (TSJCV).

La sentència, que pot ser recorreguda en apel·lació davant de la Sala civil i Penal del TSJCV, declara a la mare del menor i al seu company sentimental autors d'un delicte d'assassinat amb agreujant de parentiu i d'un delicte de maltractaments habituals amb agreujant de traïdoria.

Declaren culpables a la parella i a la mare del xiquet de 2 anys assassinat en Elx

Un jurat popular ha declarat culpables dels delictes d'assassinat i maltractament habitual a la mare del xiquet de 2 anys que va morir en setembre de 2018 després de ser colpejat en Elx, el Baix Vinalopó (Alacant), i a la parella d'esta, segons han informat a Europa Press fonts del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV).

Els fets es remunten al 13 de setembre de 2018, quan la parella va portar al xiquet a l'Hospital General Universitari d'Elx. En eixe moment el centre va comunicar que el menor havia ingressat amb diferents traumatismes i signes d'haver patit una pallissa. Els dos van ser detinguts i el xiquet va ser traslladat a l'UCI de l'Hospital General d'Alacant, a on va morir dies després.

El juí va començar el passat 31 d'agost en la secció 7 de l'Audiència Provincial d'Alacant, en la Ciutat de la Justícia d'Elx, i les acusacions han sol·licitat la presó permanent revisable per als dos acusats.

Després de les deliberacions pertinents, el jurat ha emés el seu veredicte a les 01.00 hores de la matinada d'este diumenge assenyalant als dos processaments com a responsables d'assassinat i maltractament habitual al menor. L'assumpte queda vist per a sentència, que ha de dictar la magistrada que ha presidit el juí.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Rescaten a un menor i un home en Calp i Benidoleig" "Cinc hòmens ferits en un accident de trànsit en Elda"