Una veïna del xiquet assassinat d'Elx va sentir una guantada uns dies abans

Este dimarts s'ha celebrat el segon dia del juí
El padrastre va matar al xiquet de 2 anys | UNSPLASH

Actualització 01/09/2020 a les 14.12 hores. Este matí de dimarts s'ha celebrat el segon dia del juí per l'assassinat d'un xiquet de 2 anys a mans del seu padrastre en la localiat d'Elx, el Baix Vinalopó (Alacant), en el que la mare del menor també està implicada.

Segons explica 'Información', durant el juí una veïna de la família ha contat que dies abans de la mort del xiquet va sentir com el menor no parava de plorar i un soroll com si li hagueren pegat una guantada: «Un colp fort, com un colp contra alguna cosa» o «una guantada», i que «el xicotet Aarón va plorar molt fort i després es va fer el silenci».

En la sessió també ha declarat una familiar del presumpte autor dels fets, qui ha afirmat que pràcticament veia cada dia als tres i que «mai» va vore res fora del normal en el menor. Segons ella, «el cuidaven molt bé i Aarón era un xiquet feliç».

A demés, ha declarat que no va vore cap marca ni ferida en el xiquet i ha afegit que, com a mare, si li haguera passat alguna cosa igual, hauria actuat.

Familiars del xiquet de 2 anys assassinat en Elx demanen «justícia» per als autors del fet

La iaia i el pare del xiquet de dos anys i mig que va morir assassinat en setembre de 2018 en la localitat d'Elx, en la comarca del Baix Vinalopó (Alacant) a mans, presumptament, del seu padrastre, han demanat la presó permanent revisable per a que hi haja justícia.

En declaracions als periodistes a les portes de la seu il·licitana de l'Audiència Provincial d'Alacant, a on este matí s'ha seleccionat al jurat popular que dictaminarà la sentència del crim, la iaia del menor, Milagros de la Mata, ha demanat davant dels periodistes «justícia i res més» a través de «la màxima» condemna possible.

La família demana que tant el padrastre com la mare del xiquet siguen condemnats a presó permanent revisable, ja que a ell se l'acusa de matar al xiquet i a la mare per no fer res davant del fet.

La Fiscalia demana 25 anys de presó

Mentres l'acusació particular, qui representa a la família paterna, demana la presó revisable permanent, la Fiscalia demana 25 anys de presó per assassinat i altres 3 anys per delicte de maltractament habitual, ja que, segons pareix, els actes de violència eren recurrents.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Ferit greu en ser apunyalat en un camp de futbol en Catarroja" "Dona ferida greu en ser atropellada en Sagunt"