Demanen la col·laboració ciutadana per a identificar el cadàver d'una dona trobat a Palma

El cos sense vida pertany a una dona d'entre 30 i 40 anys, d'1,80 metres d'altura, de constitució robusta i cabell llarg i fosc

La Guàrdia Civil ha demanat este dissabte col·laboració ciutadana per a identificar el cadàver d'una dona trobada en la mar, a una milla nàutica del club nàutic de Ca Pastilla, a Palma, el passat 27 de setembre.

El cadàver de la dona va ser trobat el 27 de setembre a una milla nàutica del club nàutic de Ca Pastilla, a Palma

Segons ha informat la Guàrdia Civil este dissabte en nota de premsa, el 27 de setembre va ser trobat en la mar, a una milla nàutica del club nàutic de Ca Pastilla, el cadàver d'una dona indocumentada, de raça blanca, que no portava cap objecte ni documentació que pogués ajudar a la seua identificació.

El cos sense vida correspon a una dona d'entre 30 i 40 anys

Entre tres i cinc dies portava el cos en la mar, corresponia amb una dona d'entre 30 i 40 anys, d'1,80 metres d'altura, de constitució robusta, cabell llarg i fosc i que vestia roba estiuenca, a excepció d'un jersei de llana de talla L amb motius nadalencs, en el qual predomina el color verd fosc.

No consten denúncies

Les gestions realitzades per a la seua identificació fins al moment han resultat infructuoses, mancant el cos de característiques identificatives com a tatuatges o cicatrius visibles, no constant denúncies sobre la seua desaparició.

Les investigacions apunten al fet que podia haver caigut a la mar en algun punt de la badia de Palma entre el 22 i el 24 del passat mes de setembre

Les investigacions apunten al fet que podia haver caigut a la mar en algun punt de la badia de Palma (abastant els municipis de Calvià i Llucmajor) entre el 22 i el 24 del passat mes de setembre. L'absència de denúncia sobre la seua desaparició puga haver-se de tal vegada al fet que es tracte d'una persona que viva sola.

Per això, s'ha demanat que qualsevol ciutadà que puga aportar informació sobre la dona, el comunique a través del telèfon d'emergències de la Guàrdia Civil 062.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Assassina a ganivetades a la seua parella, una dona de 30 anys" "Registrat un terratrémol de magnitud 2,2 a Torrevieja"