Un home s'enfronta a un any de presó per insultar i agredir a un matrimoni en València

Els fets es van produir en juliol de 2019
L'acusat s'enfronta a més d'un any de presó | Pixabay

Un home s'enfronta a una pena d'un any i tres mesos de presó per presumptament insultar i agredir a un matrimoni en la terrassa d'un bar de València: «Maricons de merda, us he de rebentar».

L'home anava a ser jutjat este dimecres en la secció cinquena de l'Audiència Provincial de València, però la vista s'ha hagut de suspendre davant la falta de testimonis de la defensa. Ara, el judici s'ha fixat el 22 d'abril com a nova data.

Fiscalia l'acusa d'un delicte comès en ocasió de l'exercici dels drets fonamentals i de les llibertats públiques, dos delictes lleus de lesions i dos delictes lleus d'amenaces. Per això li reclama un any i tres mesos de presó.

Va agredir a una de les víctimes amb el genoll

Els fets es van produir l'1 de juliol de 2019, en la terrassa d'un bar de València. L'home presumptament va agredir allí a un matrimoni, li va insultar i va cridar: "Maricons de merda, us he de rebentar".

L'acusat va donar presumptament un fort colp en la taula de les víctimes i els va increpar. Posteriorment li va agredir amb el genoll a una de les persones agredides i va intentar atacar a l'altra.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Agredix a un agent de policia i destrossa 8 cotxes del carrer en València" "Greu ferida en ser atropellada per un cotxe en Vila-real"