Demanen entre 5 i 7 anys de presó per a uns proxenetes que prostituïen a xiques estrangeres

Les víctimes eren enganyades per a vindre a Espanya
Les víctimes eren enganyades per a anar a Espanya | Pixabay

El fiscal demana condemnes que van des dels cinc fins als set anys de presó per als set integrants d'una banda especialitzada en el tràfic de dones que les portava enganyades des del seu país d'origen, Nigèria, i les explotaven sexualment en la ciutat de València.

Segons l'acusació, els imputats actuaven en Nigèria, a on captaven a través d'engany a les seues víctimes per a traslladar-les de manera il·legal fins a Espanya amb la finalitat d'explotar-les sexualment, cosa que van fer entre els anys 2015 i 2017.

Segons explica la Fiscalia, els encausats s'aprofitaven de la penúria econòmica de les víctimes per a oferir-los un treball remunerat en Espanya.

Les obligaven a pagar-se el viatge

Després, deien a les víctimes que havien de pagar les despeses de viatge i trasllats, i feien un ritual de vudú per a fer-les creure que, si no satisfeien eixos pagaments, els sobrevindrien grans mals tant a elles i com a les seues famílies. Tots els fets feien que les dones acabaven sent prostituïdes en el carrer o en cases de cites.

L'acusació pública sol·licita per als acusats condemnes per delictes contra els drets dels ciutadans estrangers per immigració il·legal en concurs amb un delicte de tràfic d'éssers humans amb finalitat d'explotació sexual, a demés d'un delicte de prostitució.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"9 persones implicades en el robatori de 760 quilos de fruita en el Vinalopó Mitjà" "Greu incendi de vegetació en Riba-roja de Túria"