Desallotgen una festa il·legal en un xalet del Campello amb 50 joves

Guàrdia Civil i Policia Local de El Campello identifiquen i proposen per sanció a 50 joves que participaven en una festa multitudinària


La matinada d'ahir diumenge va ser complicada per als efectius de seguretat de El Campello. Guàrdia Civil i Policia Local van haver d'intervenir en una festa il·legal que se celebrava en un xalet allunyat del nucli urbà amb més de 50 participants, el que contravé totes les mesures de seguretat d'obligat compliment per frenar l'avanç del Covid-19.

Eren les 23,30 hores de dissabte quan a la central-radi de la Policia Local es va rebre avís d'una ciutadana que alertava que hi havia visualitzat en una xarxa social, a través de les "stories", com en aquell moment se celebrava una festa en un xalet d'una zona molt allunyada, amb la participació de mig centenar de joves, sense mascareta, amb música i sense guardar distància social.

La publicitat que els mateixos participants van donar a l'esdeveniment que celebraven, informant fins i tot de la localització del xalet a través d'un enllaç d'internet, va mobilitzar a tots dos cossos de seguretat, que van muntar un operatiu conjunt i es van dirigir al lloc, van localitzar la festa i van comprovar que s'estava desenvolupant incomplint totes les normes.

En una primera intervenció, els agents van identificar els organitzadors de la festa, que seran sancionats, i davant l'escassetat d'efectius davant el nombre alt de participants, van decidir establir un dispositiu d'espera en un camí únic d'eixida que tenia l'habitatge, a l'espera que l'anassen abandonant.

Les dos prefectures dels cossos policials van determinar un torn d'espera, que va donar com a resultat la identificació de tots els participants a la festa a mesura que marxaven. L'operatiu es va mantenir fins a les 12 del matí de diumenge, i tots els joves han estat denunciats.

La finca en qüestió s'havia llogat a través d'una plataforma d'internet, fet que es va a investigar per si s'estigués dedicant a estos menesters, la qual cosa incompliria totes les mesures anti-covid 19. Els propietaris de l'immoble podrien tenir responsabilitat.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Detingut un matrimoni per abusos sexuals a clienta a Elda" "Mor un home després de patir un accident de moto a Montant"