Desarticulat un grup criminal dedicat a la venda de cocaïna a la Safor i detingudes 15 persones

Els agents han intervingut més d'un quilo de cocaïna de gran puresa, 15 quilos de marihuana, 24.700 euros en efectiu, 13 vehicles i 20 telèfons mòbils

Agents de la Policia Nacional han desarticulat una organització criminal dedicada a la introducció i distribució de cocaïna a la comarca de La Safor. L'operació policial s'ha saldat amb la detenció de 15 persones, 12 homes i tres dones, d'origen espanyol, per la seua presumpta relació amb el tràfic d'estupefaents i pertinença a organització criminal. S'ha intervingut un quilo i dos-cents grams de cocaïna, 15 quilograms de marihuana, 24.700 euros i 13 vehicles, entre altres efectes.

Els agents estaven molt atents

Les recerques per part del grup de Drogues i Crim Organitzat de la Comissaria de Gandia (València) van començar després de detectar els agents com a petits traficants distribuïen esta substància a consumidors finals en les localitats de Gandia, Miramar, Oliva i Vilallonga després d'acudir a Xeraco on feien les compres a un grup.

Podria ser que este grup criminal s'hauria assentat en Gandia

Els policies van esbrinar que este grup criminal s'hauria assentat en esta localitat valenciana i disposava de diversos immobles que presumptament eren emprats com a punts de distribució i custòdia de cocaïna de gran puresa.

Rols definits en este grup criminal

Els membres d'esta organització, tal com han esbrinat els investigadors, es dedicaven de manera exclusiva a la distribució de substàncies estupefaents i tenien diferents rols. Així, uns s'encarregaven d'amagar la droga; uns altres la venien, i els màxims responsables de l'organització serien els qui acordaven la compra de cocaïna a un altre grup assentat a València.

Els responsables de l'organització mantenien un control ferri de la seua activitat, emprant, entre altres coses, sistemes electrònics per a, pel que sembla, detectar la presència policial.

Els investigadors han fet un bon treball

Els investigadors han intervingut en esta operació policial 1 quilo i 257 grams de pel que sembla cocaïna de gran puresa; 15 quilograms de marihuana; 24.700 euros en efectiu; 11 turismes i dos motos; 20 telèfons mòbils, així com set bàscules de precisió i elements de tall.

Dels detinguts no tots tenien antecedents policials

Els detinguts, només dos d'ells tenien antecedents policials relacionats amb el tràfic d'estupefaents, han passat a disposició judicial, decretant-se l'ingrés a la presó de cinc d'ells.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Penes d'entre 14 i 18 anys de presó per als quatre acusats d'un abús grupal" "Detenen un reclús a l'Estació d'Autobusos amb droga amagada en una motxilla"