Desmunten una festa il·legal celebrada en el Montgó

Tots els jóvens han sigut identificats i sancionats
Hi havia 11 persones celebrant una festa il·legal | Minube

Esta nit de dissabte s'ha celebrat una festa il·legal en el cim del Montgó, en la localitat de Xàbia, en la comarca de la Marina Alta (Alacant). Han sigut uns veïns els que van alertar a la Policia Local del municipi i a la Guàrdia Civil després de vore diferents llums en la part de dalt.

Segons ha avançat el diari 'Levante-EMV', els veïns, en un primer moment, van avisar als agents perquè pensaven que les llums podria ser d'alguns excursionistes que s'haurien perdut. Abans de començar amb el servici de rescat, la Guàrdia Civil va comprovar si era gent perduda, o simplement estaven gastant alguna broma, pel que els van enviar una ràfega de llum. Com que les llums de dalt de la muntanya no es van apagar, van iniciar el rescat.

Una volta van arribar dalt de tot, els agents policials i els bombers del parc de Dénia, en la mateixa comarca, van vore a un grup de 9 jóvens que estaven celebrant una festa d'aniversari i, a demés, a una altra parella. Com que era de nit i a causa de la dificultat d'alguns trams de la senda, els agents no van obligar a la gent acampada a baixar a eixes hores de la nit.

No obstant això, el diumenge de matí la Guàrdia Civil es va mobilitzar fins al Montgó i va esperar a tots els jóvens acampats en el final del camí de la senda que baixa del Montgó. Una volta baix, van identificar als que estaven acampats i els van multar per acampada il·legal.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Troben a Manuel, desaparegut en Almoradí" "Actualització: Mor el bebé després de la pallissa que son pare li ha pegat en Almassora"