Detenen a cinc persones per desordres públics en un concert a Castelló

Els fets van ocórrer durant un dels concerts de la nit del dimarts 17 d'agost en la zona marítima de la ciutat

Policia Nacional de Castelló ha detingut a cinc joves, com a presumptes autors dels desordres públics ocorreguts en el Grau de Castelló després d'un concert durant la nit del dimarts 17 d'agost. Aqueixa mateixa nit, en la qual resultava ferit un Policia Nacional i destrossaven un vehicle de la Policia Portuària, ja es detenia a un dels presumptes autors, aconseguint identificar, localitzar i detindre a altres quatre amb la investigació dels dies posteriors.

Els fets es van desencadenar quan un grup de joves que mancaven d'entrada pretenien accedir al concert d'aqueixa nit, produint-se en els voltants un altercat d'ordre públic en el qual van atacar als Policies Nacionals i Portuaris que es trobaven en el lloc, llançant pedres, botelles de cristall i tanques.

A conseqüència de l'exaltació, va resultar ferit un Policia Nacional, i destrossat un vehicle de la policia portuària. En aqueix moment es va detindre a la primera persona i es van identificar a altres 17 que van ser proposades per a sanció per infracció a la Llei orgànica 4/2015 de Seguretat Ciutadana.

Amb la investigació policial dels dies posteriors, s'aconseguia la identificació, localització i detenció d'altres quatre joves per estar presumptament relacionats en els altercats ocorreguts en el Port del Grau de Castelló el passat dia 17 d'agost.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La Policia Nacional deté a un home després d'amenaçar greument a la seua exparella" "Ix de l'UCI el jove rescatat amb vida de l'edifici enfonsat de Peníscola"