Detenen a 'El pequeño Nicolás' per intentar apunyalar a un cambrer en Madrid

Els fets s'ha produït este dimarts per la nit en una pizzeria italiana
L'amo del local ha volgut expulsar els dos jóvens perquè increpaven a una cambrera | València Diari

Francisco Nicolás, conegut popularment com 'El pequeño Nicolás', ha sigut detingut en Madrid, després d'agredir i intentar, presumptament, apunyalar al cambrer d'un restaurant, segons 'El Español'. Els fets s'haurien produït en una cadena de menjar ràpid i també hauria quedat detingut un amic del xic, per desobediència i resistència a l'autoritat. 

Expulsats del local per increpar a una cambrera

Els fets s'han produït cap a les 20.00 hores d'esta passada nit de dimarts, en la zona madrilenya d'Azca, concretament en el número 10 del carrer Orense, en una pizzeria italiana situada al costat d'una coneguda discoteca. Els dos jóvens haurien començat a increpar a una cambrera i l'amo hauria optat per expulsar-los del seu local.

Just en este moment, el 'pequeño Nicolás' hauria intentat clavar-li un ganivet a un dels cambrers del local, que acabaria rebent una punyada en la cara i talls en les mans. En el moment de la detenció, una volta la Policia havia arribat al lloc, l'amic de Francisco s'hauria resistit, pegant a un dels agents. L'incident se saldava amb dos ferits per contusions menors, als qui no va caldre traslladar a un centre hospitalari.

En llibertat amb càrrecs

'El pequeño Nicolás' suma per este delicte de lesions una nova acusació als 7 anys de presó que li demana la Fiscalia per falsedat documental, suborn i usurpació de funcions. L'amic està acusat de resistència i abús a l'autoritat. Els dos han sigut posats en llibertat amb càrrecs, després de passar per comissaria.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Absolt el mestre valencià acusat d'insultar al torero Víctor Barrio" "Detingut per fer-li tocaments a un menor de 13 anys dins d'una furgoneta en València"