Detinguda una dona èbria per abandonar al seu fill a Oliva

El menor ha sigut traslladat a un centre d'acollida

Una dona en estat d’embriaguesa ha sigut detinguda a Oliva, a la comarca de la Safor, per un delicte d'abandonament d’un menor, el seu fill, que ha estat traslladat a un centre d'acollida.

  

La dona, de 39 anys, va ser arrestada la nit del dimarts al dimecres per la Guàrdia Civil després de rebre un avís de l'existència d'un menor d’onze anys en situació d'abandó, segons han informat les fonts d'este cos de seguretat.

El veïnat va cridar a la Policia Local

Segons informen els Jutjats de Gandia, el menor va eixir cap a les 12 de la nit a buscar a sa mare al carrer, i en no trobar-la va esclatar a plorar tal i com informaren els veïns que varen presenciar els fets. Els mateixos testimonis cridaren a la Policia Local d’Oliva, que es va presenciar en la mateixa zona.

El xiquet havia passat la vesprada sol i quan els agents van anar al lloc varen iniciar un recerca per buscar a la mare, la qual va ser trobada al portal del seu habitatge en estat d’embriaguesa després de passar la vesprada i la nit bevent alcohol a un bar de la localitat.

La detinguda passarà a disposició judicial

  

La dona de 39 anys, i de nacionalitat marroquina, va ser detinguda i traslladada fins al calabós de la caserna de la Guàrdia Civil de la mateixa població. La mare passarà a disposició judicial, segons han indicat les fonts.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ÚLTIMA HORA: Estabilitzat l'incendi de Llutxent" "AL·LUCINA: Li furten dos milions d'euros en joies a este conegut cantat a València"