Detinguda una jove en l'Estació del Nord de València després de fer-se passar per Policia Local i identificar a gent

La dona deia que era policia local de Tavernes de la Valldigna

Agents de la Policia Nacional han detingut en l'estació del Nord de València a una dona de 21 anys, d'origen romanés, com a presumpta autora d'un delicte d'usurpació de funcions públiques, després de, pel que sembla, identificar-se com a membre de la Policia Local a diversos ciutadans i a dos vigilants de seguretat. 

  

Els fets van ocórrer quan els agents que realitzaven labors de prevenció i seguretat en l'estació del Nord van observar als vigilants de seguretat amb una dona que es trobava en el sòl i una altra que semblava estar atenent-la, per la qual cosa es van acostar immediatament. Els policies van esbrinar que no es trobava bé i mentre estaven atenent-la, l'altra que havia dit ser policia local, se'n va anar del lloc.

La detinguda va accedir a un tren per a realitzar una inspecció

  

Els agents després d'atendre a la dona indisposada van esbrinar que la dona que havia dit ser policia local de Tavernes de la Valldigna, anteriorment s'havia identificat davant dos vigilants de seguretat amb una suposada placa de Policia Local que portava en el cinturó dels pantalons, així com identificat a diversos ciutadans en l'estació, i que fins i tot havia accedit a un tren que acabava arribar per a realitzar una inspecció en infondre-li sospites una persona. 

La polícia li va sol·licitar el seu carnet professional

  

Instants després els policies la van localitzar de nou a l'interior de l'estació i després d'identificar-se com a policia local, se li va sol·licitar el seu carnet professional, per a la seua plena identificació manifestant no tenir document algun, per la qual cosa després de realitzar les comprovacions oportunes la van detenir com a presumpta autora d'un delicte d'usurpació de funcions públiques i li van intervenir un pegat amb l'anagrama de la policia local.

    

La detinguda, sense antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"URGENT: 10 persones detingudes per més de 40 robatoris a València i Castelló" "Trencat el futur d'un gran refugi d'animals a València al furtar totes les tanques"