Detingudes quatre persones que formaven part d'un entramat d'estafes amb m脿quines elevadores en Castell贸

Tamb茅 han com茅s delictes d'apropiaci贸 indeguda i de falsedat documental
Un home havia comprat una m脿quina elevadora per 20.000 euros | Pixabay

Quatre persones han sigut detingudes per la Gu脿rdia Civil com a presumptes autors de dos delictes d'estafa, un delicte d'apropiaci贸 indeguda i un altre de falsedat documental en les localitats de Borriol i Sergorbe, en les comarques de la Plana Alta i de l'Alt Pal脿ncia (Castell贸).

Segons informa 'Mediterr谩neo', els agents van iniciar una investigaci贸 despr茅s d'una den煤ncia rebuda el passat mes de juny en Vilafam茅s, en la mateixa comarca. Un home havia comprat una m脿quina elevadora per 20.000 euros i no l'havia rebut despr茅s de dos mesos. 

Durant esta investigaci贸 es va rebre una altra den煤ncia en Segorbe a on una altra persona que havia llogat una altra m脿quina elevadora a una empresa de M煤rcia, per貌 l'import pel lloguer mai havia sigut abonat. 

La m脿quina elevadora estava en Eivissa

Els agents van continuar investigant en este sentit i van descobrir que la m脿quina elevadora es trobava en una empresa d'Eivissa i que les dades aportades no coincidien. 

Despr茅s d'una profunda investigaci贸, els gu脿rdies civils han pogut establir una connexi贸 entre les dos den煤ncies. Els presumptes autors havien venut a l'home de Vilafam茅s van vendre una m脿quina que mai va rebre mentres li deixaven una altra m脿quina llogada al denunciant de Segorbe. 

Finalment, els agents han conseguit detindre en Castell贸 als quatre membres de l'empresa de M煤rcia. El passat 15 de setembre conseguiren recuperar la m脿quina elevadora que estava en Eivissa, que ha sigut tornada al seu propietari de Segorbe. 

📸 L'actualitat valenciana en im脿tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far脿? Seguix-nos en Instagram!

"V铆deo: Rescaten a un gos que s'havia caigut en un llac en Alcoi" "Suplanten a l'Ajuntament de Val猫ncia i estafen a la gent amb les gestions del padr贸"