Detingut per agredir brutalment a una dona i amenaçar-la de mort en Xest

Tot va començar en el domicili de la víctima i la seua parella, a on tenien acollit a l'agressor
La dona va ser agredida brutalment | FREEPIK

Un home ha sigut detingut en Xest, en la Foia de Bunyol (València), per agredir i amenaçar de mort a una dona en un bar de la localitat. L'agressió es va produir davant de molta gent, que va conseguir finalment frenar-la, i després d'una persecució pels carrers de Xest.

 

Segons informa 'Las Provincias', tot va començar el passat divendres de nit, en casa de la víctima i el seu nóvio, a on tenien acollit a l'agressor. L'ara detingut arribà al domicili amb un cubalibre en la mà i començà a insultar i amenaçar a la parella fins a que els tres van començar una brutal baralla.

 

Una persecució pels carrers de Xest

L'agressor va continuar insultant a la dona mentres la perseguia pels carrers de la localitat fins que va conseguir refugiar-se un bar. A pesar d'això, i de què el local estava ple de gent, l'ara detingut va agarrar a la dona, la va traure fora, la tirà a terra i la començà a agredir.

 

Gràcies als testimonis, l'home va ser detingut

Ràpidament, els veïns que es trobaven en el bar van eixir i un d'ells va conseguir que l'agressor parara i va protegir a la dona fins que va arribar una patrulla de la Policia Local, que havia sigut alertada per un altre testimoni. Immediatament, l'home va ser detingut, però la seua actitud violenta continuava, fins i tot, amb els agents, a qui arribà a insultar.

 

L'agressor va ser traslladat a la caserna de la Guàrdia Civil de Xest, mentres que la víctima va haver de ser atesa pels servicis mèdics, ja que l'home li havia pegat colps en el cap i, fins i tot, arribà a arrancar-li un tros de monyo.

 

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!