Detingut en Alacant per assaltar un establiment i amenaçar als empleats amb una destral de carnisser

L'home va ser reconegut pels agents en usar la mateixa roba que el dia anterior quan havia sigut sancionat per no portar mascareta
L'home va tractar de vendre els objectes furtats | Pixabay

Agents de la Policia Nacional d'Alacant han detingut a un home de 40 anys per suposadament accedir a un estanc de la ciutat amb el rostre ocult amb un casc de moto i amenaçar de manera violenta als empleats amb un destral de carnisser.

El presumpte autor dels fets va conseguir fugir del lloc després de dur a terme l'assalt amb una motocicleta que havia, a demés, robat dos dies abans, després de sostraure un mòbil, una tauleta i diners en efectiu que els empleats li van entregar de la caixa registradora, segons un comunicat de la Policia.

La localització de l'autor va ser possible també pel fet que havia sigut sancionat el dia anterior al robatori per no portar mascareta i tinença de substàncies estupefaents. Els agents van reconèixer ràpidament a l'home, ja que portava la mateixa roba quan va rebre la multa per la patrulla.

L'home va amenaçar violentament als empleats de la botiga

En concret, les autoritats van rebre una telefonada en la que s'informava que s'havia produït un robatori amb violència en el que l'autor portava una arma blanca amb la que havia amenaçat als empleats de l'establiment violentament i havia fugit del lloc.

Una volta personats en el lloc dels fets, els agents van observar a través de les càmeres de seguretat que l'acusat va entrar en l'estanc cridant, movent el destral de manera agitada amb la finalitat d'intimidar als empleats, per a després fugir amb una motocicleta amb el botí.

La matrícula de la motocicleta i les sabatilles, claus en la detenció

Una de les víctimes va conseguir traure una foto amb el seu telèfon mòbil de l'assaltant, que també va perdre les sabatilles que portava posades en el moment dels fets. Els efectius policials van esbrinar també la matrícula de la motocicleta gràcies a les declaracions dels testimonis i el visionament dels enregistraments de seguretat.

D'altra banda, en disposar de la imatge presa per la víctima en el moment de l'atracament, una de les patrulles, va reconèixer immediatament al sospitós pel fet que el dia anterior li havia sancionat per no portar mascareta i per intervindre-li estupefaents.

Per tot això, es va establir un dispositiu policial especial de busca de l'autor dels fets. Un testimoni va alertar als agents que un home havia accedit a un domicili amb multitud d'objectes, un fet que va resultar determinant per a la detenció definitiva.

El sospitós va tractar de vendre els objectes robats

A demés, els policies també van trobar en els voltants de la casa el ciclomotor sostret. L'arrest es va produir quan l'home intentava accedir al seu domicili després d'haver tractat de vendre els objectes robats.

El detingut, que ja comptava amb antecedents policials, està acusat d'un delicte de robatori amb violència i intimidació i ha sigut posat a la disposició del Jutjat d'Instrucció de Guàrdia d'Alacant, que va decretar el seu ingrés a la presó.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Un home ataca a un antic company de treball en Elx" "Salven la vida a una xica a punt de morir dessagnada en València"