Detingut per conduir borratxo en Alfafar

Puedes leer esta noticia también en castellano pinchando en el botón 'Leer en español'
Havia estat discutint amb la seua germana | Google Maps

Este dimarts 11 de febrer, per la vesprada, la Policia Local ha detingut a un home que circulava borratxo pel centre de la localitat d'Alfafar, en la comarca de l'Horta (València). Va ser l'alcalde del municipi, Juan Ramón Adsuara, qui ha avisat als agents de policia. 

Els fets han passat en la zona del parc del Sequer de Nelo. L'alcalde va vore com el detingut estava discutint amb una xica, i després va tirar el seu mòbil contra terra, el que va causar que es trencara. Acte seguit, va pujar al cotxe, aparcat damunt la vorera, i va conduir de forma temerària, segons informa 'Las Provincias'.

El detingut va tornar una altra volta al parc, i va ser en eixe moment quan la policia es va desplaçar fins a la zona i el va detindre, qui presentava símptomes d'anar borratxo. Els agents li van demanar la documentació i no la portava, pel que van anar fins a la Central de Policia per a identificar-lo i, a demés, fer-li la prova d'alcoholèmia. La policia va trobar el seu cotxe aparcat en el carrer Nou d'Octubre i tenia un gran colp en un dels costats. 

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Un xic mor mentres jugava a pàdel en el polideportiu de Castelló" "2 hòmens morts per intoxicació en Dénia"