Detingut per circular amb un cotxe d'alta gamma amb matrícula falsa en Alacant

Els fets s'han produït este dilluns, cap a les 13.45 hores
Els agents van comprovar que no tenia assegurança obligatòria | Europa Press

La Policia Local d'Alacant ha detingut a una persona com a presumpte autor d'un delicte de falsedat documental per circular amb un cotxe que portava una matrícula falsa que no es corresponia amb el cotxe donat d'alta en la base de dades de trànsit.

Segons ha informat la Regidoria de Seguretat, els fets van ocórrer este dilluns cap a les 13.45 hores en el carrer de Legazpi, quan la Policia patrullava pel barri de Sant Agustí, i va tindre coneixement d'esta infracció després de localitzar un cotxe sospitós.

 

Una placa d'un altre cotxe

Els agents van consultar la matrícula en la base de dades i van comprovar que no tenia assegurança obligatòria, i que el model del cotxe d'alta gamma no es corresponia amb la placa amb la que circulava, per això van localitzar al propietari que va presentar una factura de compra que tampoc coincidia amb el número de bastidor.

De la mateixa manera la Policia Local en sol·licitar-li informació del motiu de la infracció va manifestar que li ha posat una placa d'un altre cotxe.


Per tals fets, la Policia va indicar a la persona, de 40 anys, que havia estat circulant amb una matrícula falsa, i van procedir a informar-lo dels drets que li assistixen. A demés, ha sigut detingut per un presumpte delicte de falsedat documental, i posteriorment ha sigut traslladat a dependències policials. El cotxe ha quedat baix la custòdia en el depòsit municipal.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Furta 68 obres d'art valorades en més de 50.000 euros en València" "Cau una banda internacional dedicada al tràfic de drogues amb seu en Alacant"