Un xic detingut per diferents delictes d'estafa en Albaida

Esta operaci贸, denominada 'Engaja', s'ha iniciat en el passat mes de juliol
Li constaven numerosos antecedents per fets pareguts | Gu脿rdia Civil

La Gu脿rdia Civil de X脿tiva, en la Costera (Val猫ncia), ha desenvolupat l'operaci贸 'ENGAJA', procedint a la detenci贸 d'un xic per diferents delictes d'estafa.

Des del mes de juliol s'ha investigat l'operaci贸 denominada 'ENGAJA', per diferents delictes d'estafa comesos amb el mateix modus operandi, en el que l'autor despr茅s d'acordar la compra o contractaci贸 de servicis procedia al pagament dels mateixos primer a trav茅s de transfer猫ncies banc脿ries que no arribaven a confirmar-se i posteriorment amb el pagament a trav茅s de xecs bancaris amb un compte sense fons.

Per a la contractaci贸 del lloguer d'una casa en esta localitat i un cotxe, la persona detinguda ha arribat a falsificar contracte laboral, nomines i l'alta en el subministrament de llum, fins i tot aportant dades de terceres persones.

Tots els fets han sigut comesos en la localitat d'Albaida, en la comarca de la Vall d'Albaida (Val猫ncia), i els mateixos van cessar en el moment en el qu猫, despr茅s de l'estafa en la compra de cases i cotxes, l'autor deixara els xecs dins d'un dels cotxes, i d'esta manera ha sigut localitzat.

Fruit de les investigacions desenvolupades en el marc d'esta operaci贸, s'ha procedit a la detenci贸 i
implicaci贸 en estos fets d'un xic de 23 anys, espanyol i procedent de la localitat d'Orihuela, en el Baix Segura (Alacant), a qui li constaven numerosos antecedents per fets pareguts.

📸 L'actualitat valenciana en im脿tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far脿? Seguix-nos en Instagram!

"Busquen a Mohammed, desaparegut en Val猫ncia" "Arriba una pastera amb 15 immigrants a X脿bia"