Un xic detingut per diferents delictes d'estafa en Albaida

Esta operació, denominada 'Engaja', s'ha iniciat en el passat mes de juliol
Li constaven numerosos antecedents per fets pareguts | Guàrdia Civil

La Gu√†rdia Civil de X√†tiva, en la Costera (Val√®ncia), ha desenvolupat l'operaci√≥ 'ENGAJA', procedint a la detenci√≥ d'un xic per diferents delictes d'estafa.

Des del mes de juliol s'ha investigat l'operaci√≥ denominada 'ENGAJA', per diferents delictes d'estafa comesos amb el mateix modus operandi, en el que l'autor despr√©s d'acordar la compra o contractaci√≥ de servicis procedia al pagament dels mateixos primer a trav√©s de transfer√®ncies banc√†ries que no arribaven a confirmar-se i posteriorment amb el pagament a trav√©s de xecs bancaris amb un compte sense fons.

Per a la contractaci√≥ del lloguer d'una casa en esta localitat i un cotxe, la persona detinguda ha arribat a falsificar contracte laboral, nomines i l'alta en el subministrament de llum, fins i tot aportant dades de terceres persones.

Tots els fets han sigut comesos en la localitat d'Albaida, en la comarca de la Vall d'Albaida (Val√®ncia), i els mateixos van cessar en el moment en el qu√®, despr√©s de l'estafa en la compra de cases i cotxes, l'autor deixara els xecs dins d'un dels cotxes, i d'esta manera ha sigut localitzat.

Fruit de les investigacions desenvolupades en el marc d'esta operació, s'ha procedit a la detenció i
implicaci√≥ en estos fets d'un xic de 23 anys, espanyol i procedent de la localitat d'Orihuela, en el Baix Segura (Alacant), a qui li constaven numerosos antecedents per fets pareguts.

📸 L'actualitat valenciana en im√†tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far√†? Seguix-nos en Instagram!

"Busquen a Mohammed, desaparegut en València" "Arriba una pastera amb 15 immigrants a Xàbia"