Detingut per estafar a botigues amb la devolució d'articles que havia comprat hores abans en Alacant

El responsable té 19 anys
No portava documentació | ACN

La Policia Nacional ha detingut en Alacant a un xic de 19 anys per presumptament estafar a diferents establiments amb devolucions d'articles que havia comprat hores abans. El seu 'modus operandi' suposadament consistia en fer una compra de diferents peces de roba i després tornar al negoci per a agarrar els mateixos productes que havia pagat anteriorment i sol·licitar, juntament amb el tiquet de la primera compra, la devolució dels diners.

Segons la Policia, esta inusual i hàbil modalitat delictiva va ser detectada per un vigilant d'un dels establiments a través de les càmeres de seguretat. En este cas, l'arrestat presumptament va comprar algunes peces de roba i va tornar moments més tard amb les mans buides i va tornar a agarrar els mateixos productes que havia pagat anteriorment.

Una volta en la caixa, va sol·licitar juntament amb el tiquet,la devolució dels diners. No obstant això, quan es disposava a abandonar el lloc, el vigilant va interceptar al xic i va avisar a la Policia.

Una volta els agents es van personar en el lloc, el vigilant va relatar l'ocorregut i els efectius van poder corroborar que, finalment, el xic havia efectuat els fets, per això es va procedir a la seua detenció ja que no portava documentació ni tampoc comptava amb una casa coneguda.


Els agents de la Brigada de Seguretat Ciutadana de la Comissaria Provincial d'Alacant, després de l'arrest d'esta persona, han conseguit esclarir altres fets comesos en diferents establiments comercials pel mateix mètode.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Salven a una bebé de morir asfixiada en Pilar de la Horadada" "Greu ferit un treballador en caure des d'una escala d'uns 7 metres en Riba-roja"