Detingut per gravar amb el seu mòbil a una dona en els provadors d'una botiga de roba a Elx

La víctima va veure un mòbil per baix de la cortina mentre es provava una peça en un centre comercial de la ciutat

Agents de la Policia Nacional han detingut a Elx a un home de 36 anys per gravar amb el seu telèfon mòbil a una dona que es trobava seminua en l'emprovador d'una botiga de roba d'un centre comercial de la ciutat.

Els fets van ocórrer en un centre comercial de la localitat, quan dos amigues van entrar als emprovadors d'un establiment d'una coneguda marca per a provar-se roba. Quan una d'elles estava seminua, es va adonar que algú estava fent-li fotos o gravant-la en veure un mòbil que apuntava per sota de la cortina de l'habitacle, segons ha informat la Policia Nacional en un comunicat.

La dona es va posar nerviosa i va començar a cridar l'atenció a tal persona, que es trobava en l'emprovador del costat. L'home va eixir corrent del lloc, sense possibilitat de ser retingut. La perjudicada va buscar ajuda en els serveis de seguretat del centre comercial i va aportar la descripció detallada de l'home.

La víctima va interposar una denúncia immediatament, moment en què els agents de la Policia Nacional a Elx van començar amb les perquisicions i van centrar les seues gestions entorn dels enregistraments del centre comercial. Els policies van aconseguir captar a l'autor dels fets, així com el seu vehicle.

Els investigadors van aconseguir identificar plenament al presumpte culpable, que va ser a més reconegut per la víctima i la testimoni. Per estos fets, els agents van procedir a la seua detenció. L'home està acusat d'un delicte contra la intimitat.

El detingut, sense antecedents previs i de nacionalitat espanyola, ha estat sentit en declaració en la Comissaria de Policia Nacional d'Elx. De tot l'actuat s'ha donat compte al Jutjat d'Instrucció de Guàrdia d'Elx.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Mor un jove de 23 anys quan es banyava en l'embassament d'Orense" "Mor el surfista valencià Óscar Serra a Mèxic"