Un home se bota l'ordre d'allunyament sobre la seua mare en València

L'home detingut va estar assetjant a la dona durant uns quants dies
La Policia Local ha detingut al presumpte agressor | PLV

La Policia Local de València ha detingut a un home per botar-se l'ordre d'allunyament sobre la seua mare a la que a demés va robar i va amenaçar.


Segons informen des del mateix cos de seguretat, agents del Grup GAMMA i de la 5a Unitat de Districte, van detindre a un individu que s'havia presentat en el domicili de la seua mare i, quan esta va anar al supermercat, l'arrestat li va continuar insultant pel camí, exigint-li diners, amenaçant-la i acabant per robar-li el telèfon mòbil i un joc de claus de la casa.

Pel que pareix, esta situació es va continuar donant els dies següents, ja que, l'home també es va personar en el domicili de la seua mare i va cridar de manera desesperada a la porta fins que al final, la dona li va acabar obrint per por.

A causa de tots estos episodis, s'ha procedit a la detenció de l'home per un presumpte delicte de trencament de l'ordre d'allunyament i per robatori amb violència.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Cau una banda criminal dedicada a la venda il·legal de medicaments en la Comunitat" "Detinguts per fingir ser operaris de companyies elèctriques en Castelló"