Detingut per robar en hora i mitja dos comerços en Gandia

El lladre portava una arma blanca amb la que va intimidar als treballadors de les tendes
El lladre, de 42 anys, va robar en dos establiemtns d'aliments | Pixabay

Agents de la Policia Nacional han detingut a un home de 42 anys per robar, a punta de pistola, en dos comerços diferents en la localitat de Gandia, en la comarca de la Safor (València). Els fets van passar en només una hora i mitja. 

Els fets van passar la nit del passat dilluns 27 de gener, cap a les 23.00 hores, quan l'autor va entrar en una tenda d'aliments. Els agents que estaven per la zona van ser avisats, ja que des de l'establiment havien tocat el botó d'alarma de robatori.

Quan van anar fins al lloc dels fets, van vore que un home havia entrat a furtar amb la cara mig tapada i portava una arma blanca, amb la que va obligar als dependents a donar-li els diners. Es va barallar amb un dels treballadors, a qui va ferir en la zona del maluc i el lladre també es va ferir en el cap.

Havia robat en altre comerç una hora abans

Els agents van patrullar per la zona per vore si trobaven el sospitós, i el van encontrar en el portal d'una casa i estava intentant cosir-se la ferida que tenia en el cap. Les víctimes van reconéixer que havia sigut ell i la policia el va detindre.

Quan van arribar a les dependències policials, els agents es van enterar de què el detingut havia robat en altre supermercat amb violència una hora abans. El lladre portava una altra roba i també va furtar en la tenda a punta de pistola. 

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Crema un camió en un accident en l'A-3 a l'altura de Buñol" "Un altre edifici antic s'afona en Alcoi, el sisé en només unes setmanes"