Detingut per furtar joies i objectes de valor a persones d'avançada edat a Benicarló

La Guàrdia Civil ha detingut a una persona relacionada amb aquests fets
Les ancianes van haver de ser assistides per l'agressió   | Pixabay

La Guàrdia Civil ha detingut a un home com a presumpte autor de tres robatoris amb violència i intimidació a persones d'edat avançada a Benicarló (Castelló). L'arrestat anava per l'esquena de les víctimes i els sostreia de manera violenta les joies i efectes de valor que portaven en el coll.

Les investigacions es van iniciar el passat 5 d'agost, quan tres persones d'avançada edat van denunciar en dependències de la caserna de la Guàrdia Civil de Benicarló que havien sigut objecte d'un robatori amb violència i intimidació. De fet, a conseqüència de l'agressió, les víctimes van haver de ser assistides en el Centre de Salut, segons ha indicat l'Institut Armat en un comunicat.

Amb les dades aportades, l'àrea d'investigació de la Guàrdia Civil de Benicarló va dur a terme actuacions entre les quals destaquen labors operatives i tasques d'investigació fruit de les quals es va aconseguir identificar a l'autor i demostrar que era el mateix que havia actuat en els tres fets delictius.

Per tot això, els agents van detindre a aquesta persona com a suposada autora de tres robatoris amb violència i intimidació. El detingut ha sigut entregat en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció 4 de Vinaròs, que ha decretat el seu ingrés a la presó.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Detenen a una jove després d'agredir a la seua parella i a dos agents a València" "Un conductor borratxo causa un accident a Moncofa"