Detingut per gastar-se els diners del seu subsidi en apostes per internet en El Pinós

La Guàrdia Civil ha pensat en tot moment que l'arrestat no acabava de dir la veritat
La contestació ha arribat d'una casa d'apostes online | Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil ha detingut en El Pinós a un home de 38 anys, com a presumpte autor d'un delicte de denúncia falsa. Ha interposat denúncia com a víctima d'una estafa de 610 euros, a través de la seua targeta de crèdit, però el que ha passat en realitat és que s'ho ha gastat apostant de forma online.


Les investigacions s'han iniciat després de la denúncia que este va interposar, al·legant que li havien fet fins a 25 càrrecs fraudulents en la seua targeta bancària que sumaven un total de 610 euros.

Davant la sospita de què poguera no estar dient tota la veritat, la Guàrdia Civil ha intentat descobrir des de quina empresa s'havien pogut fer tots aqueixos càrrecs. La contestació ha arribat d'una casa d'apostes online, que
va manifestar que els càrrecs havien sigut completament lícits.

Quan han acabat d'acumular les proves pertinents, s'ha conclós que ell mateix era qui s'havia gastat tots els diners rebuts pel subsidi de desocupació en apostes per internet. És més, el banc, en creure's que els moviments denunciats eren realment fraudulents, ja li havia retornat els càrrecs.

Amb tot l'anterior, la Guàrdia Civil ha detingut a l'home com a presumpte autor d'un delicte de denúncia falsa, que ha quedat en llibertat després de prendre-li declaració.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Un policia li diu que es pose la mascareta i ella l'agredix en Canet d'En Berenguer" "Amenaça a sos pares amb un objecte punxant en ple carrer de València"