Detingut per usurpar cases per a posar-les en lloguer en Torrevieja

Alguns dels seus arrendataris han presentat denúncies
L'arrendatari va sospitar que la casa no era seua | Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil ha detingut en Torrevieja, en la comarca del Baix Segura (Alacant), a un home, espanyol de 39 anys, com a presumpte autor d'un robatori amb força en una parcel·la en obra, dos robatoris amb força dins d'una casa, dos delictes d'usurpació de vivenda i tres delictes d'estafa.

En la localitat de Torrevieja, agents de la Guàrdia Civil han procedit a la detenció d'un home per la presumpta comissió de huit delictes contra el patrimoni. Tres d'ells són robatoris amb força en dos cases i una obra, de les que va furtar electrodomèstics i material d'obra.

Els delictes d'estafa es van fer a través de falsos contractes de lloguer de cases vacacionals. A elles accedia forçant el pany i la prenia com a pròpia per a després llogar-les a tercers.

Diferents arrendataris han presentat denúncies

L'estafa més significativa va ser una en la que, en anar a ensenyar-li la casa al nou inquilí, va obrir la porta usant una ferramenta, al·legant que s'havia deixat les claus dins. Dies més tard, l'arrendatari, que havia entregat dos-cents euros, va sospitar que la casa no era seua i després d'intentar contactar amb ell i no conseguir-ho, va decidir presentar denúncia.

Un altre fet destacat va ser quan una altra de les seues víctimes, a les que li va llogar un altra casa usurpada, es va trobar medicació a nom d'un tercer.

Després de confirmar amb el conserge de l'edifici que qui realment vivia allí era una dona i no un home, va marxar a presentar denúncia per estafa.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"L'actor porno Nacho Vidal detingut per conducció temerària en València" "Presó provisional per als quatre detinguts per l'agressió en l'Olleria"