Detinguts dos jóvens en València per mantindre tancada a una anciana

La dona va escapar de la casa i va alertar de la situació a l'empleat d'una farmàcia pròxima
Detenen a una parella per segrestar durant dos anys a una anciana en València | Pixabay

Agents de la Policia Nacional han detingut en València a dos jóvens, una xica de 18 anys i la seua parella de 22, com a presumptes autors d'un delicte de maltractaments en l'àmbit familiar, després de pel que pareix mantindre tancada a la iaia d'ella, de 72 anys, en una habitació de la casa a on els tres residien.

Segons han informat fonts policials, els fets haurien ocorregut des de l'any 2018 en una casa de València, propietat de la víctima, a on residia al costat de la seua néta i la parella d'esta.

Els ara detinguts presumptament van col·locar un cadenat a la porta de l'habitació
de l'anciana i van apuntalar la finestra a fi d'evitar que isquera.

La dona no tenia accés ni al bany 

Els investigadors de la Unitat d'Atenció a la Família i Dona (UFAM) han pogut saber que la dona estava tancada a la seua habitació la major part del dia, des de les 20.00 hores fins a les 10.00 hores, permetent-li en algun moment eixir al saló, sense poder accedir a la resta de dependències de la casa, ni tan sols al bany.

En algunes ocasions, pel que pareix, la neta i la seua parella també li bufetejaven i li insultaven constantment.

Els jóvens, a demés, en diferents ocasions s'haurien absentat tot el cap de setmana,
deixant a la víctima tancada en clau dins de la casa, sense poder eixir i, encara que amb menjar suficient, sense telèfon amb el qual poder avisar en cas de necessitar ajuda.

Els policies continuen la investigació per si la dona d'avançada edat haguera sigut obligada a cometre furts en establiments comercials, quan anava acompanyada dels ara detinguts.

D'igual manera investiguen si la parella s també va poder haver extret diners del compte de la víctima, ja que esta cobra una pensió i li haurien agarrat la cartilla
bancària.

Auxiliada després d'un descuit 

La dona de 72 anys ha pogut finalment ser auxiliada pels agents després d'un
descuit de la seua néta, que va oblidar tancar en un moment donat la porta de l'habitació, conseguint així fugir del domicili i avisar de la situació que vivia a l'empleat d'una farmàcia pròxima, qui immediatament va avisar a la Policia Nacional.


Els policies, després de dur a terme les investigacions oportunes, han detingut a la
neta i a la seua parella. Els dos compten amb antecedents policials, com a presumptes autors d'un delicte de maltractaments en l'àmbit familiar.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Estafen a un taxista després d'un viatge de Madrid a Alacant" "Novetats en la investigació d'un cadàver trobat en Elx"