Dos detinguts per furtar dins de furgonetes en València

Els arrestats tenen 33 i 45 anys
S'han confiscat alguns efectes | Policia Nacional

Els agents de la Policia Nacional han detingut a dos persones de 33 i 45 anys, com a presumptes autores de cinc delictes de robatori amb for√ßa dins d'un cotxe en Val√®ncia. S'ha recuperat una bicicleta, una caixa de ferramentes, una valpistola d'aire comprimit, diferents ferramentes d'obra i construcci√≥, caragols, cablejat i un cotxe.

Les investigacions s'han iniciat arran d'una den√ļncia interposada el dia 24 en la que una persona, que havia anat a fer una reparaci√≥ en una casa del districte de Tr√†nsits, va ser testimoni de com un home li for√ßava la furgoneta i li robava de dins.

Els agents que ja tenien coneixement que s'havien produ√Įt alguns robatoris amb for√ßa dins de cotxes en este districte, amb en el modus operandi, han establit un dispositiu de vigil√†ncia, durant el que es va localitzar
al sospitós, intentant obrir alguns cotxes, furtant efectes en un d'ells, per això ha sigut detingut.

Han amagat els efectes robats

Els policies han comprovat que el detingut anava sense documentaci√≥ i sense pertinences personals, a dem√©s de manifestar que s'havia traslladat fins al lloc amb autob√ļs, per aix√≤ van donar una batuda per la zona per a comprovar si podria tindre algun c√≤mplice.

Finalment han localitzat un cotxe en el que estava esperant una dona que tenia la documentaci√≥ del detingut. Usaven el cotxe per a despla√ßar-se i amagar els efectes robats. Els agents han localitzat en el maleter una caixa de ferramentes, una pistola d'aire comprimit, diferents eines d'obra i construcci√≥, caragols, cablejat i una bicicleta.

Els dos han reconegut que anaven a vendre els objectes en una casa de compra-venda que hi havia en les proximitats. Despr√©s de fer algunes gestions, els policies els han imputat altres tres robatoris amb for√ßa dins de cotxes i han recuperat un trepant de gran valor, que ha sigut entregat al seu propietari.

Els detinguts, amb numerosos antecedents policials, han passat a disposició judicial.

📸 L'actualitat valenciana en im√†tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far√†? Seguix-nos en Instagram!

"M√©s de 15 anys traficant amb coca√Įna en Callosa d'en Sarri√†" "Detingut per gastar-se els diners del seu subsidi en apostes per internet en El Pin√≥s"