Dos detinguts per furtar dins de furgonetes en València

Els arrestats tenen 33 i 45 anys
S'han confiscat alguns efectes | Policia Nacional

Els agents de la Policia Nacional han detingut a dos persones de 33 i 45 anys, com a presumptes autores de cinc delictes de robatori amb força dins d'un cotxe en València. S'ha recuperat una bicicleta, una caixa de ferramentes, una valpistola d'aire comprimit, diferents ferramentes d'obra i construcció, caragols, cablejat i un cotxe.

Les investigacions s'han iniciat arran d'una denúncia interposada el dia 24 en la que una persona, que havia anat a fer una reparació en una casa del districte de Trànsits, va ser testimoni de com un home li forçava la furgoneta i li robava de dins.

Els agents que ja tenien coneixement que s'havien produït alguns robatoris amb força dins de cotxes en este districte, amb en el modus operandi, han establit un dispositiu de vigilància, durant el que es va localitzar
al sospitós, intentant obrir alguns cotxes, furtant efectes en un d'ells, per això ha sigut detingut.

Han amagat els efectes robats

Els policies han comprovat que el detingut anava sense documentació i sense pertinences personals, a demés de manifestar que s'havia traslladat fins al lloc amb autobús, per això van donar una batuda per la zona per a comprovar si podria tindre algun còmplice.

Finalment han localitzat un cotxe en el que estava esperant una dona que tenia la documentació del detingut. Usaven el cotxe per a desplaçar-se i amagar els efectes robats. Els agents han localitzat en el maleter una caixa de ferramentes, una pistola d'aire comprimit, diferents eines d'obra i construcció, caragols, cablejat i una bicicleta.

Els dos han reconegut que anaven a vendre els objectes en una casa de compra-venda que hi havia en les proximitats. Després de fer algunes gestions, els policies els han imputat altres tres robatoris amb força dins de cotxes i han recuperat un trepant de gran valor, que ha sigut entregat al seu propietari.

Els detinguts, amb numerosos antecedents policials, han passat a disposició judicial.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Més de 15 anys traficant amb cocaïna en Callosa d'en Sarrià" "Detingut per gastar-se els diners del seu subsidi en apostes per internet en El Pinós"